Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /var/www/wp-content/plugins/af-companion/inc/demo-importer.php on line 78
ANIDA SKENDERAGIĆ: DIREKTOR TELEVIZIJE VOGOŠĆA NAREDIO DA NAPUSTIM STUDIO, JER SAM KANDIDAT NiP-a NA IZBORIMA! – Goražde na jednom mjestu.

ANIDA SKENDERAGIĆ: DIREKTOR TELEVIZIJE VOGOŠĆA NAREDIO DA NAPUSTIM STUDIO, JER SAM KANDIDAT NiP-a NA IZBORIMA!

Anida Skenderagić, kandidatkinja stranke Narod i pravda za Općinsko vijeće Ilidža, trebala je gostovati na televiziji Vogošća, a tema je bila prevencija karcinoma dojke.

Neposredno pred početak emisije dogodilo se nešto, svojstveno Sjevernoj Koreji – uslijedio je poziv direktora televizije. 

– U ovoj zemlji ne možete podijeliti svoju životnu priču i pomoći nekome da mu se ne desi što i tebi ako niste SDA! Danas sam trebala da gostujem na J. P. RTV Vogošća i razgovaram na temu prevencije karcinoma dojke u 16:00 sati. Ušla sam u studio kada je voditeljici zazvonio mobilni telefon. Poziv je bio od strane direktora J. P. RTV Vogošća Edina Spahića, koji je ultimativno naredio da napustim studio jer sam kandidat Naroda i pravde na predstojećim izborima. Šokirana sam bahatosti i činjenicom da ovako bitnu temu ne možete podijeliti sa ljudima i ukazati im na važnost prevencije karcinoma dojke, ako niste SDA – napisala je Skenderagić na Facebooku.

S televizije Vogošća, o ovom događaju se nisu oglasili. 

AVAZ / gorazdeportal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: