EH DOKTORI… ŠTA VI MISLITE KAKO ŽIVE RADNICI PREVENTA, GINEXA…?

Hits: 11407

Piše: Anes Popović

Šta je problem, ne može se sa ovim primanjima kupiti svoj avion i helikopter, penthouse u Dubaiu i sl. Većina Vas je za 10 godina rada obezbjedila i sebe i svoje porodice za buducih 100 godina. Većina Vas ima svoje klinike, privatne stanove, kuce, kako u Gorazdu, tako i u Sarajevu.

Sta ćemo doktori sa radnicima koji rade za 500 KM i uz to izdržavaju i Vas, a i svoje porodice, vraćaju kredit, i opet šute i rade do nekog boljeg vakta.

Vi svi odmah poletili da date otkaze, kao da ste neka ugrožena vrsta, pomagate i kukate kao da hljeba nemate jesti.

Doktori naši zbog svojih kolega, medicinskih radnika, urazumite se malo. Njihova plata je do 10 puta manja od Vaše. Sta mišlite kako oni žive??? Kako žive radnici Preventa???  Ili jos bolje, kako ovi radnici Ginexa žive. Svako jutro im glava u torbi, ne znaju hoće li se živi vratiti kući, ali opet idu na posao, jer moraju, nisu obezbjeđeni kao Vi gospodo.

Vi ste toliko bezobrazni i pohlepni. Nemojte izigravati žrtve.

Šta je sa onim kad pacijent dođe u bolnicu, a Vi ga pošaljete kod sebe u privatnu ordinaciju??? Šta je sa kovertama ispod ruke i sličnim? Sta je sa pogrešnim dijagnozama i Vašom nestručnosti.?? šta je sa tim da Vas skoro nista ne razumijemo?  Sta je sa otjeranim našim vrhunskim doktorima na uštrb Vas?  Ko ce to nama nadoknaditti?  Ko će nadoknaditi nama ova dva mjeseca što se Vi natežete?

Shvatamo i mi Vas doktori,  ali dajte i Vi nas shvatite. Šta ćemo sada mi? Da umiremo po cesti kao kerovi?  Ko ce nas liječiti, ko ce nas primiti?? Vi naravno doktori naši, ali u Vašim privatnim klinikama, kao i do sada. Da i mi svi damo otkaz i da štrajkujemo sa Vama? Hoće li to neko nama nadoknaditi, aha hoće, kao i dosad.

Spustite loptu doktori, niste ni Vi cvjećke.

Zaslužujete veću platu, to je neosporno. Ali počnite se ponasati konacno u skladu sa Vašim pozivom i bit ćete shvaćeni i podržani, barem od nas građana, ako ne od Vlade.

gorazdeportal.com

One thought on “EH DOKTORI… ŠTA VI MISLITE KAKO ŽIVE RADNICI PREVENTA, GINEXA…?

  • December 22, 2017 at 12:44 pm
    Permalink

    Sta vi mislite koliko su doktori ucili i trudili se da bi postali doktori, a koliko su radnici Preventa i Ginexa kafa popili i listica odigrali? Uvijek postoje izuzeci, naravno da nije svako bio u prilici da se skoluje, ali vecina istih tih radnika koje ovdje spominjete ce i tu platu otici i popiti u Foci jer je tamo, kao, bolje, a onda ce se vratiti u Gorazde, izaci na kafu i zaliti se i kukati, jer je to jedino sto znaju. Kad treba da se uci, da se radi, neka, daj ti meni provoda i da se lezi, svakako me ceka Prevent, pa cu onda da pljujem po ljudima koji nisu bili lijeni kao ja. Cisti primitivizam.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.