“EMKA BOSNIA” OBEZBIJEDILA VRIJEDNU DONACIJU ZA OBDANI┼áTE ”SUNCE”

Hits: 2139

Nakon ┼íto je u proteklom periodu kompanija EMKA BOSNIA pomagala rad JU za pred┼íkolski odgoj i obrazovanje – dje─Źije obdani┼íte ”Sunce” kroz mnoge projekte, danas je organizovana sve─Źanost povodom primopredaje nove donacije, a rije─Ź je o 30 kreveta i 90 madraca za djecu, a pored pomenute donacije kompanija EMKA BOSNIA izvr┼íila je i rekonstrukciju krova zgrade obdani┼íta ─Źime su pobolj┼íani uslovi boravka mali┼íana u obdani┼ítu. Ukupna vrijednost donacije je oko 12.000,00 KM.

screen-shot-2016-11-16-at-8-10-52-am

Rije─Źi zahvalnosti firmi EMKA BOSNIA uputila je direktorica JU za pred┼íkolski odgoj i obrazovanje – dje─Źije obdani┼íte ”Sunce” Elma Bu─Źo ÔÇô ”Danas smo uprili─Źili primopredaju izvr┼íenih radova i ugradnje materijala za sanaciju krova vrti─ça i donacije namje┼ítaja, a radi se o 30 kreveti─ça i 90 madraca koje nam je donirala firma EMKA, ta─Źnije njihov generalni direktor Joachim Wolff koji je sa svojim saradnicima danas posjetio obdani┼íte. Za svaku je pohvalu koliko je gospodin Wolff senzibilan prema djeci pred┼íkolskog uzrasta i ovo nije prva njihova donacija, imali smo i do sada dobru saradnju u okviru koje su realizovani odre─Ĺeni projekti ┼íto ne─çe izostati ni u narednom periodu po njegovim reakcijama. ┼Żelim se zahvaliti gospodinu Wolffu i firmi EMKA BOSNIA na pomenutoj donaciji zahvaljuju─çi kojoj ─çemo roditeljima i djeci ponuditi kvalitetnije uslove rada i usluge koje mi pru┼żamo.”

Dana┼ínjoj sve─Źanosti u obdani┼ítu Sunce prisustvovao je i na─Źelnik Op─çine Gora┼żde dr.sci. Muhamed Ramovi─ç koji se ovom prilikom tako─Ĺer zahvalio firmi EMKA BOSNIA na izdvojenim sredstvima za nabavku kreveta i madraca za mali┼íane zahvaljuju─çi kojim ─çe mali┼íani koji borave u pomenutom obdani┼ítu imati jo┼í bolje uslove.

Izvor: gorazde.ba