(FOTO) BANJALUČANKA BOJANA STOJKOVIĆ UČESNICA “PAROVA” I KULINARSKE EMISIJE “LUK I MED” VODI RAT: DIREKTOR RESTORANA NIJE ISPLATIO PLAĆU

Hits: 6681

Banjalučanka Bojana Stojković učesnica “Parova”  i kulinarske emisije “Luk i med” ovih dana vodi pravi mali rat na društvenim mrežama protiv direktora banjalučkog restorana “Zaplet” koji joj, kako tvrdi, duguje platu.

-Dragi moji Insta-drugari, ovde sam objavila dio prepiske između mene i mog bivšeg direktora restorana Zaplet gdje sam radila više od mjesec dana i gdje nisam plaćena, a da ne spominjem prijavljena i osigurana (kao ni većina radnika koji tamo rade). Ponašanje dotičnog je krajnje neljudsko i krajnje bezobrazno jer, em što ne želi ispoštovati naš dogovor, on me želi prijaviti za iznudu! Ne znam kako Vi, ali ja se nisam do sada susretala sa ovakvim ljudima kao što je on, napisala je Bojana na Instagramu.

Tvrdi da je direktor Zapleta tražio da ga reklamira na svojim stranicama na Facebook i Instagramu, vodi profile od restorana i dolazi dva puta dnevno u restoran i boravi po par sati.

– Ja sam svoj dio ispoštovala, ali on nije. Pored toga sto se nije udostojio da mi da novčanu nadoknadu koju je sam odredio i na koju sam ja pristala, on mi šalje poruke ovog sadržaja! – kaže Bojana.

Kaže da je pokušala na šaljiv način i bez tenzija da mu kaže da želi svoju platu, ali to je dalo ovakav rezultat. Zato je odlučila da javno podijeli svoju priču na Instagramu.

– Zato vas molim da šerujete moju objavu i time spriječite možda još nekoga sličnog meni ko bi želio da sarađuje sa tim restoranom, da završi sa istim ishodom! – rekla je Bojana u komentaru uz fotografiju prepiske sa šefom konobara Zapleta, kome se obratila za svoj novac.

Šerujte, jer ako već nije zakonom regulisano propisno kažnjavanje ovakvih, onda bar mi možemo uticati da direktori slični ovom nemaju ni radnika, dobavljača, kuvara, poslovnih partnera…! Hvala!

Bojana na Instagramu ima armiju od oko 170.000 hiljada fanova. U popularni rijaliti ušla je kao relativno nepoznata, ali se za vrijeme boravka u vili proslavila i stekla status “seks bombe”. Korisnike društvenih mreža voli da obraduje svojim golišavim fotografijama, ali i edukuje mudrostima, izrekama i citatatima.

gorazdeportal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *