(FOTO) MRK GORAŽDE PREDSTAVIO TRI POJAČANJA PRED NASTAVAK SEZONE

Hits: 17

Muški rukometni klub Goražde tokom zimske pauze bio je aktivan u potrazi za pojačanjima pred nastavak sezone, te su večeras na pres konferenciji održanoj u prostorijama kluba predstavili tri pojačanja sa kojima će pokušati izboriti opstanak u premijer ligi.

Kluba sa bogatom rukometnom tradicijom, klub je koji će se ovu sezonu grčevito boriti za opstanak, ništa nije prepustio slučaju te su krenuli u borbu za opstanka u društvu najboljih.

Iako sam tek došao u klub mogu reći da sam odmah zaokružio jednu lijepu sliku o ovom klubu, saigračima i gradu. Sama tabla na ulazu u vaš grad gdje piše „Grad Rukometa“ dovoljno govori koliko se rukomet ovdje voli i nas trojica potrudićemo se da opravdamo povjerenje koje smo dobili i pružimo navijaćima razlog za slavlje kako kući tako i u gostujućim utakmicama. Iskoristio bih priliku i ovim putem pozivamo sve navijače da dođu i podrže nas u prvoj pripremnoj utakmici sutra u 16:30 protiv ekipe Vogošće. Rekao je Miljan Vukojčić koji je ranije nastupao za RK Drina iz Zvornika te matični klug u kojem je i ponikao RK Lozniza.

Drugo pojačanje u redovima Goražda je Pedić Haris koji igra na poziciji lijevi bek gdje je prošle sezone nastupao za Slogu Gornji Vakuf, te golman Španjević Mladen iz ekipe Priboja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.