FOTO/ POD SLOGANOM “GORAŽDE ZA SVE NAS”, SDP PREDSTAVIO KANIDATE ZA VIJEĆE I DEMIRA IMAMOVIĆA KANDIDATA ZA NAČELNIKA OPĆINE GORAŽDE

Hits: 1671

Socijaldemokratska partija općine Goražde danas, pod sloganom „Goražde za sve nas“ građankama i građanima općine Goražde s ponosom predstavlja kandidata za načelnika općine Goražde, Demira Imamovića, kao i kandidate za općinsko vijeće Goražde, na čijem čelu se nalazi Jasmin Bešlija.
Na listi SDP-a nalazi se 25 kandidatkinja i kandidata, među kojima je 10 žena. Puna pažnja posvećena je starosnoj i obrazovnoj strukturi, ali, prije svega, opredijelili smo se da između velikog broja potencijalnih kandidata, izaberemo one koji svojim svakodnevnim angažmanom potvrđuju osnovne principe socijaldemokratije.
14195338_549308198608832_2274701829232550665_o
Svi mi, koji smo istinski opredijeljeni da svoje znanje i svoju iskrenu volju stavimo u funkciju razvoja Goražda, kao moderne, urbane i prosperitetne lokalne zajednice, znamo da su predstojeći izbori odlučujući u kom će pravcu taj razvoj krenuti.Vjerujemo da znate šta želimo poručiti. O Goraždu odlučujete vi, vašim glasovima, a Socijaldemokratska partija općine Goražde, kroz naš program i program našeg kandidata za načelnika, na najbolji način upućuje šta svi treba da radimo zajedno, kako bi naš grad krenuo koracima ka cilju koji svi želimo.
Kako se i ističe, u našem programu i programu SDP-ovog kandidata za načelnika općine, Demira Imamovića, vašom odlukom da podržite SDP, imamo priliku da izaberemo pravac koji nam može ponuditi više radnih mjesta, bolje plate i poslove, čiste ulice i nove parkove, održivu i inovativnu komunalnu infrastrukturu i usluge, prostore za kulturne i kreativne aktivnosti, sport, rekreaciju i odmor.
Programi SDP-a i našeg kandidata za načelnika općine Goražde, Demira Imamovića posebno su posvećeni kreiranju, poticanju i razvoju preduzetničkih ideja i programa od mladih i za mlade, kojima želimo otvoriti širok prostor i dati punu podršku da oni budu u timovima koji će stvarati takve programe i nova radna mjesta.
Mi smatramo da Goražde može biti istinski lider u svim oblastima razvoja u regiji a kako to može postati i ojačati tu poziciju, jasno je navedeno u našim programima. Uvjereni smo da u našem gradu žive sposobni i vrijedni ljudi, koji te programe mogu realizovati i osnažiti.
Naši kandidati svakako pripadaju toj grupi i neupitna je njihova volja i istinska želja da i kroz izvršnu i zakonodavnu vlast daju svoj doprinos razvoju Goražda.
Programi SDP-a Goražde predstavljaju put Goražda ka lokalnoj zajednici po mjeri građana.
Pozivamo vas da, dajući glasove kandidatima SDP-a, budete učesnici u izazovnom ali istinski ljudskom projektu izgradnje Goražda za sve nas.
Gorazde Portal