(FOTO) PRIJEM ZA MAJU HRELJU REPREZENTATIVKU BIH

Hits: 758

Jedna od najboljih igračica u sastavu SFK Libero iz Goražda Maja Hrelja nedavno je dobila poziv od selektora ženske nogometne reprezentacije BiH U19 Dragana Jevtića koji je odabrao da bude dio nogometne reprezentacije BiH za grupnu fazu kvalifikacije na plasman na Evropsko prvenstvo.

U 19 reprezentativke BiH će od 12-18 septembra u Finskoj učestvovati na turniru Grupe 11 kvalifikacije za EP. Osim naše i domaće selekcije u grupi su još Izrael i Srbija. Selektor Dragan Jevtić je za ove kvalifikacije odabrao 20 najboljih među kojima je i Maja Hrelja igračica SFK Libero iz Goražda, koja je već ranije dva puta bila reprezentativka kadetske reprezentacije.

Tim povodom gradonačelnik Goražda  Muhamed Ramović sa saradnicima upriličio je danas u Maloj sali Gradske uprave prijem za Maju i njenog trenera Senada Hubjera. Gradonačelnik je prijemom želio odati poštovanje povodom ovog velikog uspjeha te čestitati Maji na ostvarenim rezultatima, a ujedno joj je poželio i puno sreće u daljem radu.

Gradonačelnik Ramović također je pohvalio rad SFK Libero, te obećao dalju podršku Grada Goražda ovom klubu. Predsjednik a ujedno i trener kluba Senad Hubjer također se zahvalio na ovom prijemu istakavši kako je Maja sigurno svojim trudom to zaslužila, a još jednom uputio je riječi zahvalnosti Gradu Goraždu koji uvijek podržava rad ovog kluba. Riječi zahvalnosti za ovaj prijem uputila je i Maja te pozvala Gradonačelnika i ostale građane Goražda da bodre SFK Libero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: