GORAŽDANSKIM SLAVINAMA UMJESTO VODE POTEKLO MLIJEKO

Hits: 6076

Nakon dva dana bez vode u Goraždu na opšte iznenađenje svih stanovnika grada na Drini kroz slavine je umjesto vode poteklo mlijeko lokalne mljekare.

– Čekala sam sa nesrpljenjem da se voda pojavi u slavinama. Imam malu djecu i veoma mi je teško bez vode. Nakon dva dana kada sam konačno otvorila slavinu vidjela sam da izlazi bijela tekućina, nisam znala o čemu su radi ali sam ubrzo uvidjela da se radi o mlijeku – kaže naša sugrađanka koja je ostala iznenađena ovom pojavom!

– Nakon pucanja cijevi sasvim slučajno smo umjesto sa vodovodnom cijevi u Vitkovićima glavni cjevovod prespojili sa mljekarom – kažu u goraždanskom komunalnom preduzeću. Do daljnjeg će goraždanskim slavinama teći mlijeko kaže menadžment preduzeća koji nije očekivao ovakvu reakciju stanovnika Goražda.

 Obzirom na dobru reakciju kod stanovnika “grada na Drini” razmišlja se i o novim povoljnim mogućnostima koji će obradovati sve.Očekivati je da bi u pojedinim dijelovima grada uskoro mogao poteći med, čime bi konačno kako to danima slušamo od Vlade BPK i Općine Goražde našim gradom teklo samo “med i mlijeko”

TEKST JE SATIRIČNOG KARAKTERA