VIDEO/ GORAZDE PORTAL MEĐU NAUTJECAJNIM MEDIJIMA U OVOM DIJELU BIH

Hits: 2183

Najposjećeniji informativni portal u ovom dijelu Bosne i Hercegovine svakodnevno bilježi rekorde kada je u pitanju broj jedinstvenih posjeta, ali i novih članova na facebook grupi Gorazde Portal. Samo u proteklih sedam dana naša zvanična facebook stranica bogatija ja za novih 500 članova i sada brojimo više od 8.000 članova.
U protekle dvije godine naš rad ogledao se kroz rad na facebook grupi i čekao se pogodan trenutak za početak rada i na web portalu. Gorazde Portal od 1. juna  ima svoju zvaničnu web stranicu www.gorazdeportal.com, a naši tekstovi  već u prvih mjesec dana rada imaju u prosjeku 5.000 jedinsvenih posjeta po tekstu, a za mjesec dana ukupno 230.000 vizita na sranici, što naš portal svrstava među vrlo posjećene u Bosni i Hercegovini.
Svakodnevno nastojimo pravovremeno informisati svoje čitatelje o svim aktuelnostima iz svih sfera života, poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde.
Portal svojim tekstovima ukazuje na aktuelne probleme u različitim oblastima, s ciljem pozitivnih društvenih promjena, ali prije svega afirmiše pozitivne vrijednosti, ljude i događaje koji doprinose stvaranju zdrave i pozitivne atmosfere u društvu.

[huge_it_video_player id=”37″]

Pored toga imamo možda jedinstven pristup u Bosni i Hercegovini da kroz sarkastične tekstove ukazujemo na društvene anomalije.
Svakodnevno na Gorazde Portalu bude objavljeno 20 vijesti iz Goražda, regije i Bosne i Hercegovine.  Gorazde Portal je u BPK Goražde vjerovatno jedini nezavisni internet medij  iza kojeg ne stoji nijedna politička opcija, ministartvo ili Vlada kantona, pa je sadržaj našeg portala i zbog toga najprivlačniji našim čitateljima.
Sve dok budemo u funciji pravovremenog informisanja stanovnika Goražda i BiH i dok informacije i vijesti budu nastajale u našoj redakciji, a ne po goraždanskim kafićima i ugostiteljskim objektima instruirani političkim uticajem, portal će uvjereni smo bilježiti svakodnevni rast.
Prema dostupnim podacima, u Bosni i Hercegovini trenutno ima blizu dva miliona internet korisnika ili 42 posto populacije koja koristi internet tako da su i mogućnosti za naš rast i razvoj itetkako moguće.
Vaš Gorazde Portal