JEDNA OSOBA POGINULA, TRI POVRJEĐENE NAKON SLIJETANJA AUTOMOBILA U KANJON RIJEKE RZAV

Hits: 4727

Tridesetčetvorogodišnja V.S. preminula je jutros od posljedica povreda koje je zadobila kada je automobil u kojem je bila sletio u kanjon rijeke Rzav u Dobrunu kod Višegrada, dok su njeni otac, majka i sestra povrijeđeni, potvrđeno je iz Policijske uprave Foča.

– Djevojka je preminula jutros oko 3.30 sati u Univerzitetskoj bolnici u Foči, gdje se nalazi i njena majka koja je u stabilnom stanju”, rekla je portparol Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica.

Prema njenim riječima, druga djevojka čiji su inicijali V.I. zbog težine povreda prevezena je iz užičke bolnice u Beograd na liječenje.

U bolnicu u Užice prevezen je otac čiji su inicijali V.Đ. i on je stabilnog zdravstvenog stanja. U policiji navode da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć oko 21.00 sat kada je automobil “Ford fokus” sletio u rijeku sa magistralnog puta Vardište-Višegrad.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o porodici Vidaković iz Užica, koji su porijeklom iz RS-a.

Odmah po prijavi da je vozilo sletjelo u kanjon na lice mjesta izašli su svi policijski službenici Policijske stanice Višegrad, vatrogasci i Hitna pomoć, a u izvlačenju su pomogli i građani koji su bili u blizini.

AVAZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.