MEKKI TORABI U GORAŽDU

Hits: 13961

Poznati iscjeljitelj iz Maroka Mekki Torabi uskoro dolazi u Bosnu i Hercegovinu tačnije u Goražde kako bi učestvovao u pokušaju iscjeljenja i ozdravljenja Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) saopšteno je iz press Službe ove stranke.

Nakon što su raznim metodama bezuspješno pokušali oporaviti stranku od propasti ostala je još ova, kako kažu u ovoj stranci, posljednja metoda i nada da bi se politička partija koja je već godinama u fazi bolesti barem malo izliječila.

Cijelokupna seansa koju će provoditi poznati svjetski iscjeljitelj Mekki Torabi održaće se u maloj sali Centra za kulturu Goražde gdje će prisustovovati svi članovi stranke iz cijele Bosne i Hercegovine.

Članovi SBiH koji će prisustvovati ovom spektakularnom događaju kod Mekkija Torabija mole se da na izvoru u Baćcima natoče flašu vode od dva litra koja je neophodna u ovom iscrpljujućem i vrlo neizvjesnom činu.

“Izliječio sam mnoge od raznih oboljenja ali Stranci za BiH ništa ne obećavam jer se nalaze u vrlo teškoj i nezavidnoj poziciji. Ipak nada zadnja umire pa su i čuda moguća” – rekao je za naš portal Mekki Torabi.

Cjelokupan događaj uživo će prenositi lokalna televizija, rečeno je iz press Službe SzaBiH.

Mekki Torabi, Marokanac koji za sebe tvrdi da posjeduje nadljudske moći izlječenja već je boravio u Bosni i Hercegovini u novembru 2010 godine. Ovo je njegov drugi dolazak u BiH.

Tekst je satiričnog karaktera, njegova svrha nije omalovažavanje ili vrijeđanje bilo koga već zabava i humor sa stvarnim ili približno stvarnim događajima.

gorazdeportal.com