NAŠA STRANKA: IMENA VIJEĆNIKA KOJI ŽELE ZIDOVE NA DRINI!

Hits: 534

Na današnjoj 28. redovnoj sjednici vijeća grada Goražde od strane Naše stranke i vijećnice Aldijane Smailhodžić podnešen je zaključak da se od strane Gradonačelnika i Gradske uprave prekinu svi daljnji pregovori sa Svjetskom bankom i Ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, a koji se tiču nastavka izgradnje obaloutvrda u gradu Goraždu.

Zaključak nažalost nije prošao, čak 13 vijećnika je bilo protiv ovakvog zaključka, 1 vijećnik suzdržan i 5 za. Vijećnici koji su glasali protiv su: Almir Hasanefendić, Amel Begović, Armin Halilović, Avdo Mirvić, Bajro Obuća, Džemal Omanović, Edita Gušo, Mustafa Geca, Nedim Kunovac, Nedim Pjano, Nusret Hubjer, Ramiz Drakovac, Rasim Ligata dok je suzdržan bio Damir Subašić. Za zaključak su glasali Adis Mujagić, Armina Marić, Jasmin Bešlija, Jelena Mirković te Aldijana Smailhodžić.


Iako se većina vijećnika deklarativno zalaže za obustavu izgradnje zidova uz opasku gradonačelnika da neće Naša stranka govoriti šta će on da radi, ovako su glasali vaši predstavnici. Nek’ im je na čast, ako Naša stranka neće vjerovatno će sud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.