OBJAVLJENI JAVNI POZIVI ZA REKONSTRUKCIJU KOMUNALNE INFRASTRUKTURE U MJESTIMA POVRATKA

Hits: 45

Ministarstvo za socijalnu politiku, zdravstvo, raseljena lica i izbjeglice Bosansko- podrinjskog kantona Gora┼żde,┬á uz saglasnost Vlade BPK-a Gora┼żde, objavilo je javne pozive za podno┼íenje projekata za obnovu, izgradnju i rekonstrukciju lokalne komunalne infrastrukture u mjestima povratka.
Javni pozivi odnose se na op─çine Gora┼żde, Rudo, Vi┼íegrad, Rogatica, Novo Gora┼żde, ─îajni─Źe i Fo─Źa u RS i FBiH i Pale u FBiH, a sa projektima mogu aplicirati isklju─Źivo pravna lica i to: povratni─Źka udru┼żenja, asocijacije, organizacije i vjerske organizacije.
Javni pozivi ostaju otvoreni do 26.07.2016. godine, odnosno 08.08.2016. godine, ┬ái objavljeni su na web stranici Vlade Bosansko-podrinjskog kantona Gora┼żde i oglasnim plo─Źama u BPK Gora┼żde.

J A V N I P O Z I V  za podnošenje projekata za obnovu, izgradnju i rekonstrukciju lokalne komunalne infrastrukture u mjestima povratka 11.07.2016.

J A V N I P O Z I V za podnošenje projekata za obnovu, izgradnju i rekonstrukciju lokalne komunalne infrastrukture u mjestima povratka 19.07.2016.

IZVOR: bpkg.gov.ba