POČELA KAMPANJA SDA: RADIT ĆEMO SVE DA BiH DO 2020. BUDE NAJBRŽA RASTUĆA EKONOMIJA NA BALKANU

Share this...
Share on Facebook
Facebook
0

Hits: 647

Nakon održane sjednice Glavnog odbora Stranke demokratske akcije (SDA) u Jajcu upriličen je promotivni skup na kojem su predstavljeni kandidat ove stranke za načelnike i općinska vijeća na lokalnim izborima. Predstavljanju su prisustvovali i predsjednici SDA i SBB-a Bakir Izetbegović i Fahrudin Radončić.
SDA je današnjim predstavljanjem kandidata i izborne platforme započela predizbornu kampanju za lokalne izbore, a predsjednik SDA u svom obraćanju istakao je kako BiH nema drugog puta sem evropskog i puta ka NATO-u.
On se zahvalio Fahrudinu Radončiću na zajedničkim naporima koji imaju za cilj stabilizaciju prilika u našoj zemlji poručujući da će kandidati SDA i SBB-a raditi sve da BiH 2020. godine bude najbrže rastuća ekonomija i razvijajuća infrastruktura na Balkanu.
Prisutnim se obratio i Radončić koji je rekao da SDA i SBB pobjeđuju na ovogodišnjim lokalnim izborima te da zelena (SDA) i plava (SBB) boja ne ostavljaju prostora za narandžaste i crvene.
Skupu u Jajcu prisustvovali su i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić, delegati u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Halid Genjac i Safet Softić, predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta FBiH Edin Mušić, premijer Federacije BiH Fadil Novalić, te supruga Bakira Izetbegovića i direktorica Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo Sebija Izetbegović.
Izvor – klix.ba
Share this...
Share on Facebook
Facebook
0