ROĐENI BEOGRAĐANIN IZBACIO RODITELJE IZ STANA JER JE SAZNAO DA SU “DOĐOŠI”

Hits: 1128

BEOGRAD, 11. mart 2015 – Rođeni Beograđanin Milovan P. (34), izbacio je svoje roditelje iz stana jer su, prema njegovim rečima, “dođoši”.

Prema prvim informacijama, Milovan P, koji je lično rođen u krugu dvojke, je nedavno sa svojim roditeljima gledao stare fotografije. Na jednoj od slika ugledao je sebe sa kozom, a na njegov komentar da se Zoološki vrt mnogo promenio od tad, majka mu je, uz smešak, odgovorila da je fotografija slikana u njenom rodnom selu.

Prema svedočenju komšinice od preko puta, Milovan je, uz povike “Moj ste Beograd došli da prljate!”, “Vratite se u vaše selo!”, “Bacajte đubre kroz prozor negde drugde!”, “Zbog vas rođeni Beograđani nemaju posla!”, izbacio roditelje i zaključao vrata.

Njuz je pokušao da stupi u kontakt sa Milovanom, ali on je odbio svaki razgovor, pravdajući se stresom. Komšinica preko puta je izjavila da je mladić bio prinuđen da potraži stručnu pomoć kako bi se nosio sa posledicama strašnog saznanja.

Radiša C, prvi komšija i profesionalni kladioničar, je u neverici.

– Milovanovi roditelji su bili fini i vaspitani, svi su ih voleli. Svima su se javljali, održavali travnjak i cveće ispred zgrade. Ceo komšiluk je u šoku. Nismo bili svesni pored koga smo živeli sve ove godine – rekao je Radiša.

Dva mladića koja su pila pivo isped ulaza izrazila su duboku zabrinutost dešavanjima.

– Brate, on je mnogo urban lik. Ovo može da mu uništi reputaciju. Ali na nas može da se osloni. Mi smo ortaci iz kraja. Uvek ćemo biti uz njega kad god nas bude zvao na pivo – rekao je jedan od njih.

Stručnjaci se slažu da je ova pojava sve raširenija u društvu.

– U poslednje tri-četiri decenije preovladava model vaspitanja koji podrazumeva da deca moraju biti srećna i da je uloga roditelja da ih usrećuju. Zato su roditelji u fokus stavili Milovanova osećanja, odnosno osećaj sreće. Roditelji nisu želeli da odgaje nesrećno dete i stvorili jedan lažni svet oko Milovana koji se sad srušio – izjavio je naš poznati psihoterapet dr. Zoran Milivojević.

Milovanovi roditelji, inače profesori u penziji, takođe nisu bili raspoloženi za razgovor. Otac je samo promrljao kako mora da pošalje šerpu podvarka sa nogicama na autobus sinu u Beograd.

TEKST JE SARKASTICAN.

Izvor: Njuz 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.