SVETLANA CECA RAŽNJATOVIĆ STIGLA NA NOVOGODIŠNJI KONCERT U PRIVATNI KLUB U BANJALUCI HELIKOPTEROM VLADE RS?

Hits: 2372

Poslanički klub Partije demokratskog progresa u Narodnoj skupštini Republike Srpske zatražio je danas od Vlade Republike Srpske da hitno odgovori je li tačno da je helikopter Republike Srpske u novogodišnjoj noći dovezao pjevačicu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjaluci.

Poslanički klub PDP zahtijeva hitan odgovor na pitanje – za koje tačno potrebe je 31. decembra 2017. i 1. januara 2018. godine korišten helikopter u vlasništvu Republike Srpske, a koji je pod direktnom nadležnosti Kabineta predsjednika Republike Srpske.

S obzirom na to da su se pojavili skandalozni medijski napisi, kao i fotografija koja to dokazuje, na kojima se jasno vidi da je helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske dovezao pjevačicu Cecu Ražnatović na nastup u noćni klub u vlasništvu ljudi bliskih Miloradu Dodiku, od Vlade Republike Srpske tražimo da razjasni da li će i na koji tačno način biti opravdano trošenje novca za ovaj let, saopšteno je iz Partije demokratskog progresa.

Svetlana Ražnatović je za Novu Godinu pjevala u Banjaluci u jednom privatnom objektu, a na tu žurku je stigla, kako tvrde mediji, helikopterom Vlade Republike Srpske.

Svetlana Ceca Ražnatović obavijestila je svoje fanove na Fejsbuku i Instagramu da na novogodišnji koncert u Banjaluku stiže na vrijeme i to u velikom stilu – helikopterom.

Iz Srpske demokratske stranke (SDS) danas su najoštrije osudili to što Vlada RS-a zloupotrebljava Helikopterski servis za potrebe dolaska pjevačice Svjetlane Cece Ražnatović na novogodišnji nastup u privatnom ugostiteljskom objektu u Banja Luci.

“O dolasku Cece Ražnatović, na nastup u privatni ugostiteljski objekat u Banja Luci, helikopterom plaćenim novcem građana RS-a, svjedoče fotografije i snimci na Facebook i Instagram profilima srpske pjevačice”, saopćeno je iz ove stranke.

Podsjećaju da je u augustu 2017. godine Vlada zadužila RS za 9,4 miliona KM za kupovinu novog helikoptera.

“Kreditno zaduženje za novu letjelicu Helikopterskog servisa platit će građani RS. Pitamo Vladu da li građani iz svojih već odavno praznih džepova treba da plaćaju privatna putovanja pojedinaca. Krajnje je neprimjereno i nezakonito korištenje javnih resursa RS-a za privatne potrebe, a sve po nalogu Milorada Dodika koji je još jednom pokazao svu svoju bahatost i težnju da imovinu RS-a tretira kao svoj privatni posjed”, tvrdi se u saopćenju SDS-a.

Dodiku poručuju “da može kako hoće, ali ne može do kad hoće, jer 2018. godine promjene dolaze, a sa njima i preispitivanje višegodišnje bahatosti njega i njegove kriminalne družine”.

gorazdeportal.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *