U TREZORU CENTRALNE BANKE UPRILIČENA PREMIJERA SERIJE “ALIJA”

Hits: 407

Nakon što je prošle godine kompletirano snimanje serije o prvom predsjedniku BiH Aliji Izetbegoviću, u trezoru Centralne banke upriličena je premijera serije za odabrani krug ljudi.

Naravno, premijeri je prisustvovao i prvi nasljednik Alijnog trona, Bakir Izetbegović, koji je i idejni tvorac priče da se premijera održi u trezoru.

“Kada su me pitali gdje želim da prvi put vidim seriju, odabrao sam trezor jer mislim da mi je tu najljepše. Tačno me obuzmu neke emocije dok gledam seriju o mom ocu kako se bori na sve strane a ja sjedim i gledam”, navodi se u priopćenju iz štaba Bakira Izetbegovića.

Sama serija je na velikom putu da poprimi kultni status u Turskoj ali i regiji. Iz produkcije TRT-a već su najavili da planiraju spin-off serije sa fokusom na život sina Bakira u periodu 92-95, pod nazivom ” Sam u trezoru”

Tekst je satiričnog karaktera preuzet sa portala karakter.ba. Njegova svrha nije omalovažavanje ili vrijeđanje bilo koga već zabava i humor sa stvarnim ili približno stvarnim događajima.

gorazdeportal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *