VIDEO: POGLEDAJTE UTRKU AUTOMOBILA I IZLIJETANJE JEDNOG VOZILA SA CESTE!

Hits: 1218

Dru┼ítvenim mre┼żama ovih dana kru┼żi snimak automobilske trke ulicama Biha─ça. Nekoliko nesavjesnih voza─Źa se trkalo, prilikom ─Źega je jedno vozilo izletjelo s ceste.

Snimak je napravljen na ulazu u Biha─ç, odnosno na magistralnom putu M-5, a prema svemu sude─çi kreirao ga je jedan od u─Źesnika uli─Źne trke.

Na snimku je primjetno kako se dvojica voza─Źa automobila Golf 3 uklju─Źuju u saobra─çaj, a prati ih tre─çe vozilo iz kojeg je sve snimano. Automobili se kre─çu velikom brzinom, ugro┼żavaju─çi pritom druge u─Źesnike u saobra─çaju te u jednom trenutku voza─Ź crnog Golfa 3 gubi kontrolu nad vozilom i izlije─çe s ceste.

Prema nezvani─Źnim informacijama, u nesre─çi nije bilo povrije─Ĺenih te je zabilje┼żena materijalna ┼íteta.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova USK kazali su nam da se sve desilo, najvjerovatnije, prije dva mjeseca.

“Pripadnici policije su obavili uvi─Ĺaj jo┼í tog dana, ali zbog nesre─çe, a ne zbog trke. Nakon objave videa, evidentne su nove okolnosti nesre─çe. Trenutno se vr┼íe provjere snimka, a jedan od voza─Źa je ve─ç identifikovan i pozvan na razgovor. MUP nastavlja istragu u ovom predmetu”, kazala nam je Sne┼żana Gali─ç, glasnogovornica MUP-a USK.

Podsje─çamo, prije godinu dana na snagu je stupio novi i mnogo rigorozniji Zakon o osnovama sigurnosti saobra─çaja na putevima u BiH, no prema svemu sude─çi, za pojedine voza─Źe on je i dalje tek mrtvo slovo na papiru.

klix.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.