VILDANA MILAVIĆ USKORO ZAŠTITNO LICE NAŠEG PORTALA

Hits: 150

Fitness trenerica i psihologinja Vildana Milavić, jedna je od najzgodnih fitness trenerica u Bosni i Hercegovini, a uskoro će biti i zaštitno lice gorazdeportal.com.

O ovoj svestranoj djevojci do sada smo pisali u nekoliko navrata, a u prvom intervju za naš portal govorila je o sebi, aerobiku, pisanju i fitnesu, koji u cjelosti možete pročitati klikom na link ispod.

 

 

Nakon novogodišnjih praznika svakome od nas potreban je jedan vid detoksikacije kako bi organizam vratili u normalu. O najučinkovitijem načinu detoksikacije za naš portal govorila je Vildana Milavić. Nije zgoreg da o ovome saznate na linku:

 

 

Vildana Milavić, psihologinja i fitness trenerica, pokazala je za naš portal top pet vježbi koje možete raditi i u zimskom periodu kako bi ste bili u fit fotmi. Praznici i mnogo kalorične hrane razlog su tromosti i debljanja stoga tople preporuke za ove vježbe.

 

 

Užurbani tempo modernog života sa sobom donosi višak stresa i zamora, te manjak vremena i energije. Međutim dnevno je dovoljno pronaći 45 minuta vremena za trening uz uslov da ga kvalitetno organizujemo smatra uspješna fitness trenerica Vildana Milavić. Evo savjeta koje je otkrila samo za čitaoce gorazdeportal.com.

 

Vildana Milavić uskoro postaje zaštitno lice našeg portala i očekuju vas nove priče, korisni savjeti i kvalitetne fotogalerije samo za naše čitaoce.

gorazdeportal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.