VLADA BPK DEMANTOVALA GRAĐANE KOJI TVRDE DA SU SIROMAŠNI

Hits: 4634

Vlada BPK Goražde danas je oštro demantovala građane BPK Goražde koji tvrde da žive teško i na granici siromaštva optužujući sve one koji prenose takve vijesti da rade protiv interesa BPK Goražde, kao kantona blagostanja.

U saopštenju Vlade BPK navodi se da su ovo neutemeljene optužbe koje za cilj imaju destabilizaciju BPK Goražde i zaustavljanje reformi koje se provode u posljednje dvije godine.

– Mogu stanovnici Goražda da pričaju šta hoće, ali naši rezultati govore za sebe. Nikada u BPK Goražde nije bilo bolje. Učinili smo prethodne dvije godine više nego sve vlade prije. Samo zlonamjerni danas žive teško i okolo pričaju o tome, kaže se u saopštenju Vlade BPK.

Poslije ovog saopštenja Vlade BPK oglasio je Alija O., jedan od ljudi koji je do juče tvrdio da nema od čega da živi i da je egzistencija njegove porodice ispod svakog nivoa. On je preko noći promjenio razmišljanje i sada tvrdi da mu je dobro.

– Do juče sam bio nezaposlen, dovijao sam se kako znam i umijem da prehranim porodicu, a djeci obezbjedim osnovne uslove za školovanje. Danas sam čuo saopštenje Vlade BPK Goražde i shvatio da je sve to iluzija i da ustvari mi živimo baš dobro uprkos tome što i dalje nemam posao i ne znam čime da platim osnovne životne potrebe. Odmah sam razgovarao sa ženom i djecom i skrenuo im pažnju na dobre uslove u kojima živimo i upozorio ih da više ne kukaju da su gladni i da nemaju šta da obuku – rekao je za naš portal Alija O.

Kako je najavljeno iz Vlade BPK Goražde nedavno postavljene drvene “kuke dobrote” za siromašne odlaze u historiju i biće preimenovanje u “kuke blagostanja”, a umjesto drvenih biće postavljene zlatne.

TEKST JE SARKASTIČNOG KARAKTERA

%d bloggers like this: