(FOTO) MARIJA ŠERIFOVIĆ ODUŠEVLJENA: DŽEJLA RAMOVIĆ OPET FASCINIRA

Hits: 314

Talentirana Goraždanka Džejla Ramović, pobjednica serijala “Neki novi klinci”, sinoć je oduševila žiri svojim nastupom u emisiji “Zvezde Granda”.

Ona je dobila svih šest glasova žirija, koji je bio oduševljen mladom bh. pjevačicom.

Džejla Ramović predstavila se u drugom krugu takmičenja pjesmama “Melanholija” Jelene Tomašević i “Nisi moj” Aleksandre Radović. 

Već nakon izvođenja prvog dijela prve pjesme publika je pozdravila aplauzima, a Marija je od sreće udarila rukama o sto i povikala “Bravo, Džejla”.

I prije nego što je završila nastup žiri je počeo s glasanjem i kao iz topa dobila je svih šest glasova. Saša Popović je podsjetio da se Džejla takmičila prvi put sa 12 godina, a onda je nakon toga pobijedila u “Nekim novim klincima”.  

Nakon fantastičnog nastupa samo je Đorđe David našao “dlaku u jajetu” i rekao Džejli da joj se više ne smije dogoditi da izgubi snagu u drugoj pjesmi. 

– Ali ti si jedna od ozbiljnijih kandidatkinja za pobjedu u ovom takmičenju – rekao je Đorđe, a Ana ga je upozorila da to nije smio kazati. 

I neki drugi članovi žirija su pronašli zamjerke na drugu pjesmu, a Saša Popović ih je pitao: “Jeste li vi ljubomorni? Šta je s vama?”

– Ja sam zadovoljna kako si ti pjevala večeras. Ono što sigurno znam je da ćeš biti još 200 posto bolja u trećem krugu i to je jedino važno – rekla je Marija. 

AVAZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.