MOMAK PRIREDIO DJEVOJCI ROMANTIČNO PUTOVANJE NA PRESS KONFERENCIJU SBIH U GORAŽDE

Hits: 4388

Alija Vatrenjak, mladi ekonomista iz Sarajeva i član Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) priredio je svojoj djevojci Ameli Zlomušici nezaboravno romantično putovanje press konferenciju te stranke u Goražde, gdje je i zaprosio pred više od 10 ljudi.

Vatrenjak je cjelo putovanje osmislio u tajnosti, kako bi iznenadio svoju odabranicu, u čemu je i uspio.

– Vezao sam joj oči kako ne bi znala gdje idemo, a kada smo stigli, uveo sam je prostorije stranke u Goraždu i tek sam joj onda sa očiju skinuo povez. Ovo je bila njena želja već pet godina. Nažalost u Sarajevu, a niti bilo gdje drugo nisam joj mogao prirediti ovo iznenađenje jer stranka više nigdje ne postoji. U međuvremenu sam saznao za ovu press konferenciju u Goraždu  i bio sam presretan što joj mogu prirediti ovakvo iznenađenje – objasnio je Vatrenjak.

On je zaprosio prije početka press konferencije, a njegova djevojka Amela Zlomušića, takođe članica SBiH nije mogla da sakrije suze.

– Sanjala sam o romantičnom putovanju, maštala o Tajlandu, Brazilu, Parizu i Alpima, ali nisam mogla ni da pretpostavim da ću najromatičnije putovanje iskusiti dolaskom ovdje u Goražde na press konferenciju Stranke za Bosnu i Hercegovinu.  Još kada sam vidjela da je Alija izvadio prsten sa cirkonima u bojama stranke, mojoj sreći nije bilo kraja, malo je falilo da se onesvestim – ushićeno je ispričala Amela Zlomušica.

Budući bračni par naveo je takođe će uskoro na „ludi kamen“ i već su odabrali  kuma i kumu. Biće to, autohtoni izdanci Stanke za BiH Azra Hadžiahmetović i Beriz Belkić.

Tekst je satiričnog karaktera, njegova svrha nije omalovažavanje ili vrijeđanje bilo koga već zabava i humor sa stvarnim ili približno stvarnim događajima.

gorazdeportal.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.