FOTO/ NA “AZRA SLIVER NIGHT” STIŽU BRENA, HALID, TEREZA…

Hits: 2442

Sve je spremno za veliku gala zabavu pod nazivom “Azra Silver Night” Grupacije “Avaz”, koja će biti upriličena sutra u najvišem tornju na Balkanu “Avaz Twist Toweru”.

Besprijekorni događaj okupit će 500 zvanica iz BiH, kao i iz zemalja regiona, te ne čudi što je njegova najava naprosto zapalila društvene mreže te zainteresirala čak 50 medijskih kuća iz naše zemlje, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije, koje su se već akreditirale te će sa svojim kamerama biti na crvenom tepihu.

Crveni tepih 

Glamurozni događaj zatvorenog je tipa i prisustvovat će mu zvanice na čije su adrese upućene pozivnice prošle sedmice, a koji se danima pripremaju za ovu noć. Mnogi od njih pozivnicama su se pohvalili na društvenim mrežama, a otkrivaju nam i da imaju slatke muke kada je u pitanju stajling.

Brojne zvanice, među kojima će biti najveće zvijezde Balkana, ambasadori te partneri kompanije “Avaz”, prodefilirat će crvenim tepihom, koji će biti otvoren od 19.30 do 20 sati, nakon čega će se druženje, uz specijalni program, nastaviti u sali tornja.

Jovana Marković-Vidaković, predsjednica Organizacionog odbora “Azra Silver Nighta” i direktorica marketinga “Avaz-roto pressa”, ističe da je Grupacija “Avaz” jedna od rijetkih medijskih kuća na ovim prostorima koja na jednom mjestu može okupiti najveća imena bivše Jugoslavije. Dodaje i da se gala zabava, čija je tema “silver”, organizira po uzoru na prošlogodišnju, kada je Grupacija, između ostalog, slavila 1.000. broj magazina “Azra”.

Najveće zvijezde 

Tako će među zvanicama događaja “Azra Silver Night” biti Lepa Brena, Massimo Savić, Željko Bebek sa suprugom Ružicom, Halid Bešlić, Hanka Paldum, Tereza Kesovija, Mustafa Nadarević, Emir Hadžihafizbegović, Senad Bašić, Adnan Hasković, Sanja Doležal, Emina Jahović-Sandal, Aleksandra Radović, Amina Kajtaz, Suzana Mančić, Adnan Ćatić, alijas Feliks Šturm (Felix Sturm) sa suprugom Jasmin, Borut Petrič te brojne druge javne ličnosti iz svih sfera života.

Generalni sponzori “Azra Silver Nighta” su “Jana – voda s porukom”, “BH Telecom”, “UniCredit banka”, “Central osiguranje”, “Ledo”, “Tefal”, “Bosnalijek”, “Orbico”, “Hyundai”, “Farmasi”, “Radon Plaza”, “Jagermeister” i “Vinogradi Nuić”.

Centar regiona

Zahvaljujući Grupaciji “Avaz”, Sarajevo će ovih dana ponovo biti centar regiona. Prvi gosti “Azra Silver Nighta” stižu već danas, a upravo su mnogi od njih svoje karijere započinjali pred sarajevskom publikom te će ovo gala okupljanje nesumnjivo probuditi i brojne emocije.

AVAZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.