NAUČNICI POTVRDILI: KRAJ JANUARA SE OČEKUJE ZA 72 DANA

Hits: 83

Udruženje nezavisnih naučnika “Činjenice nikom bitne, ali svima poznate” izašlo je u javnost s najnovijim otkrićem koje prijeti da šokira cjelokupnu javnost Bosne i Hercegovine.

Naime, kako iz ovog Udruženja najavljuju, kraj januara 2020. godine se očekuje za minimalno 72 dana kada će, napokon, nastupiti dugo očekivani mjesec februar.

S oduševljenjem možemo potvrditi našim dragim sugrađanima da će januar napokon završiti za nekih 72 dana, a onda će nam doći svima dragi, kratki, mjesec februar koji je samo jedan mjesec udaljen od novog godišnjeg doba. Mnogobrojni su nam se stanovnici Bosne i Hercegovine obraćali sa strepnjom i upitima vezanim za to koliko će tačno da traje ovaj beskonačni mjesec januar 2020. godine.

Vjerujte nam da su se mnogi brinuli da januar zapravo i nema kraj i da je to bajka koju su im roditelji pričali pred spavanje kako bi lakše zaspali.

No, mi vas uvjeravamo da nije tako. Januar će i ove godine završiti, kao što i svake godine završi, nakon dvije hiljade dana koji budu prošli. Bitno je da se ne paničari i da se ne prave bez veze ogromni neredi i protesti kako bi januar završio, jer realno hoće, samo treba imati strpljenja” – izjavio je za naš portal Namik Istraživač, član Udruženja nezavisnih naučnika.

Svake godine se veliki broj ljudi žali na beskonačno trajanje mjeseca januara koji, kako se mnogima čini, iz godine u godinu traje sve duže i skuplji je, no, bitno je za znati da će isti završiti prije ili kasnije kao i svake godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.